top of page
6 - 938A7113.JPG

Hi, we zijn zo blij om je te verwelkome!

KOM ALS GAST
en verlaat Tanzani
a
als een
 tweede thuis

Dankzij persoonlijke ervaring begrijpen we maar al te goed de transformerende kracht van reizen. Het kan je geest en je hart openen. Het kan een dieper begrip teweegbrengen, van andere culturen, nieuwe perspectieven en de onderlinge verbondenheid van natuur en mensen. Diepgewortelde overtuigingen kunnen worden uitgedaagd, en een reis van zelfontdekking gefaciliteerd.

Rewild Away cheetah _edited_edited.png

Bij ReWild Away creëren we authentieke ervaringen die diepere connecties teweegbrengen.

 

Diepere connecties met het land, de mensen en Moeder Natuur.

En wie weet, een meer diepgaande (re-)connectie met jezelf.

 

We moedigen je aan om te rewild-en, terug te keren naar de wildernis en opnieuw te connecteren.

En dat, a-ll the-way in Tanzania.

Tanzania

heeft mijn hart gestolen

"Ik werd verliefd op Tanzania, op de adembenemende natuur, maar vooral door de warmhartige mensen en de diepe connecties die ik met hen heb gemaakt.

 

Mijn missie is om meer mensen te inspireren om zulke diepgaande connecties te maken wanneer ze een plek bezoeken.

 

Aankomen als een gast en Tanzania verlaten als een tweede thuis, als familie, met inprentingen van de verhalen van de lokale bevolking en Moeder Natuur, is precies het soort leven en reizen dat ik wil aanmoedigen." 

 

Door onze oprichtster Ineke Smeulders

ReWild Away connect kids_edited.jpg
ReWild Away Afrika_edited.jpg

Vrouwen

emancipatie

De diepe band die we met Tanzania hebben, gaat gepaard met de erkenning van de intrinsieke waarde en het potentieel van de lokale gemeenschap, en in het bijzonder van de vrouwen die daarin een fundamentele rol spelen. Tevens brengt het erkenning van de verschillende uitdagingen waarmee zij worden geconfronteerd. 

 

We begrijpen dat het versterken van de positie van vrouwen niet alleen individuele levens verandert; het verandert hele gemeenschappen en bevordert groei, duurzaamheid en inclusiviteit. 

 

Door ervoor te kiezen om uitsluitend samen te werken met accommodaties waarvan het managementteam voor minstens 50% uit lokale vrouwen bestaat of die actief vrouwelijke initiatieven ondersteunen, streven we ernaar positieve verandering teweeg te brengen.

ReWild Away Maasai experience_edited.jpg

Met een groot hart voor onze planeet en haar bewoners zijn we vastberaden verantwoorde reispraktijken te hanteren die de nadruk leggen op het behoud van het milieu, het welzijn van lokale gemeenschappen en het behoud van cultureel erfgoed.

 

Door ethische ontmoetingen met wildlife, steun aan lokale bedrijven en onze proactieve benadering van milieubewuste praktijken, streven we ernaar betekenisvolle en transformerende reizen te creëren die een positieve indruk achterlaten op de plaatsen die we bezoeken.

Verantwoord

reizen

Ineke Smeulders wildlife fotograaf XGetaway en Rewild Away.jpg

Ineke

Oprichter & Director ReWild Away - Belgium

Jacky ReWild Away.JPG

Jacky

Director ReWild Away - Tanzania

bottom of page